Biografie Vanessa Bos-Steijn

Ik stel me even voor…

Vanessa Bos-SteijnDe hele site is geschreven vanuit mijn vakgebied en expertise en hoe we daarin graag samen werken met andere partners. Maar wie ben ik nu eigenlijk. Het gezicht achter Us consulting.

Mijn passie is bedrijven helpen om beter te opereren op internet. Het is voor mij de uitdaging om de activiteiten een stukje inzichtelijker te maken en samen te werken aan nog betere resultaten. Samenwerking vind ik dan ook heel belangrijk.

Mijn carrière in vogelvlucht

Tijdens mijn opleiding (HEAO-CE) ben ik mij gaan specialiseren in Direct Marketing. Omdat ik heel praktisch en resultaatgericht ben. Ik wil graag weten wat de resultaten zijn van de inspanningen. Meten is weten zat er toen al duidelijk in.

Van Direct Marketing naar Delta Lloyd

Na ruim 2 jaar werken bij een direct marketing bureau wilde ik eigenlijk wel meer ervaring op doen in het totale communicatiepakket. De overstap naar ‘klantzijde’ werd gemaakt. Ik ging bij Delta Lloyd werken. Daar heb ik diverse marketing communicatie projecten verzorgd. Dit gaf mij niet altijd de juiste voldoening. Internet kwam net op en dat was een vakgebied waar je wel degelijk resultaat kunt meten. Zo heb ik me onder andere ingezet voor de eerste publieke website. Een bijzondere ervaring, want Delta Lloyd communiceerde alleen met de tussenpersoon, niet met de eindklant.

Online functies bij PwC

Twee jaar later ben ik begonnen bij PricewaterhouseCoopers (PwC) in het Online Team. Diverse rollen voor interne en externe websites zijn de revue gepasseerd. Bij PwC heb ik me zich gespecialiseerd als projectmanager en adviseur op gebied van internet usability en statistieken. Deze kennis neem ik dagelijks mee in de activiteiten van Us consulting.

Goed eten Gezond leven

Sinds april 2013 ben ik samen met mijn collega Jenny Luten gestart met het platform www.goedetengezondleven.nl. Vanuit mijn eigen leven, gezond eten, lekker buiten leven, dagelijks op de fiets naar kantoor groeide er een droom en een missie. Nederland een stuk gezonder maken en daardoor meer energie geven. Lees meer over onze droom.

Bekijk ook mijn uitgebreide profiel op LinkedIn.