About us

Us consulting staat voor usability & statistiekenHanden symboliseren Samenwerken
Maar ook voor de Engelse betekenis. Vrij vertaald: samenwerking!


Usability en statistieken

Us consulting is een internet adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van internet usability, statistieken en social media. We helpen onze klanten hun online resultaten te realiseren én verbeteren. Samen met klanten zorgen we voor transparantie en openheid. We bieden inzicht in hoever klanten zijn in het bereiken van hun doelstelling.

Passie en leergierigheid

Us consulting onderscheidt zich door de passie voor klanten en leergierigheid. Altijd blijven we ons ontwikkelen. We gaan voor meerwaarde. Zo worden klanten op positieve wijze verrast. Voor ons is het belangrijk om stil te staan bij de basis – de doelstelling. De doelstelling van de klant is de kern van alle projecten en adviezen. We gaan voor een hoger rendement dan het gestelde doel.

Oprichting

Us consulting is een jonge organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van internet en usability. In 2008 is Us consulting opgericht door Vanessa Bos-Steijn. Nu zijn we zo’n vier jaar verder en mogen we trots zijn op onze klantenlijst. We groeien steeds verder door met heel veel plezier en passie.

Volg nu ook onze company page op LinkedIn.

Company Page Us consulting op LinkedIn