Zoekmachine optimalisatie (of SEO)

Google is niet meer weg te denken uit onze wereld. We willen allemaal op de eerste plaats binnen de Google resultaten. Maar hoe doe je dat?

De ontwikkelingen op gebied van zoekmachineoptimalisatie zijn continu in beweging. Zo wil Google een zo natuurlijk mogelijke manier van het tonen van de resultaten. Google Panda of Google Pinguin zijn termen die voorbij komen op het moment dat je hier mee aan de slag gaat.SEO-Google Analytics

SEO is een expertise

Vandaar dat wij werken met partners die hier heel goed in zijn. De rol van Us consulting is vooral het analyseren van de resultaten binnen de internet statistieken. De Engelse betekenis van het woord Us komt hier in weer naar voren. Samen met onze partners en de klant gaan we zorgen voor een goede positie in Google. Dat is voor ons alleen een goede uitdaging.

Totaal pakket

Onze visie is dat we niet gaan voor hit & run. Snel scoren voor de eerste positie. Nee we willen gaan voor een langere weg met gefundeerde posities en steeds verder werken aan verbeteringen. Wil je meer weten over ons totaal pakket? Neem dan vrijblijvend contact op. We willen je graag helpen hoger in Google te komen.