Usability advies

Efficiënty, effectiviteit en tevredenheid

De drie kernwoorden die aangeven wat usability is. In adviezen van Us consulting staan mogelijkheden om dit te verbeteren. Deze verbeteringen zijn gebasseerd op jaren ervaring en analyse van de website van de klant. Dat kan ook jouw site zijn!

Stilstaan bij de basis

Websites bestaan er in vele vormen en met verschillende doelstellingen. Denk aan het vergaren van leads of het verkopen van nieuwe producten. Wat wil je bereiken met de website? Dat is ons startpunt. Us consulting onderscheidt zich door juist dáár bij stil te staan. Pas als het doel van de website duidelijk is  gaan we verder. We houden jouw website in het licht van de doelstelling. In een usability advies passeren veel onderwerpen de revue. Zelf kun je aangeven waar behoefte aan is en waar we de diepte in zullen gaan.

Continu procesGroeiend (plant op hand)

De wereld verandert continu. Onze visie is dat usability ook een continu proces is. De website wordt geoptimaliseerd – dat volgen we een aantal weken of maanden . Vervolgens kijken we hoe dit verder verbeterd kan worden. Dan zijn we weer aan het begin van de cirkel. We gaan daar steeds verder de diepte in.

Webstatistieken spelen een belangrijke rol in dit proces. In de statistieken tool kunnen we zien of een aanpassing aan slaat of wat
aandacht nodig heeft.

Verbeterpunten

Wil je weten waar we verbeterpunten zien voor jouw website? We kunnen jouw website scannen op diverse punten, denk dan aan:

  • interne links
  • contact momenten
  • gebruik beeldmateriaal
  • knop en navigatiegebruik

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.