Google Analytics

Eens per kwartaal duidelijke adviezen in de mailbox

Bekend met de voordelen van internetstatistieken? Je weet dat hier veel informatie te halen is? Het ontbreekt alleen de kennis en tijd om hier ‘echt’ iets mee te doen. Us consulting heeft de oplossing. Eens per kwartaal of half jaar ontvang je een overzicht van de eigen webstatistieken in combinatie met praktische adviezen wat je met deze informatie kunt doen.

Voor slechts 165 euro!

Calculator - visueel element voor berekenen webstatistiekenWe bieden dit uitgebreide advies aan in een abonnementsvorm.  Een rapportage kost € 150. Per rapportage analyseren wij de webstatistieken en vertalen we dit naar verbeteringen voor jouw website. We kijken dan naar het gedrag van bezoekers in combinatie met jouw website.

Doordat we dit in abonnementsvorm aanbieden, is er sprake van een stuk continuïteit. Samen bouwen we aan een website, die “nog meer” aansluit bij de wensen van jouuw bezoekers. Zodat jij het doel gaat halen!

Wat kun je van ons verwachten?

In iedere rapportage staan de belangrijkste  statistische gegevens. Bij de start van het abonnement kijken we samen naar doelen (KPI’s) en de opzet van de webstatistieken en website. We inventariseren wat de wensen zijn en stemmen de rapportages daarop af. Het rapport bevat een aantal grafieken met de voortgang. Per grafiek geven we aan wat deze gegevens voor betekenen en wat je met deze informatie kunt doen. We sluiten altijd af met een praktische lijst verbeteringen.

Voor iedere ondernemer

Dit abonnement kan gesloten worden door iedere ondernemer. Denk aan ondernemers die eigenlijk wel eens willen weten wat de rol is van hun internetsite in de bedrijfsvoering. Of aan bedrijven met een actiesites of online marketing campagne. Us consulting kijkt bij een Google Adwords campagne verder dan de clicks.

Us consulting kan werken met alle webstatistiekpakketten, onder andere Google Analytics en Snoobi. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over ons abonnement.