Zaanse Waarmaakdag op 12 april 2013

Speciaal voor startende ondernemers is er de Waarmaakdag. Tijdens een waarmaakdag kun je veel adviezen en hulp krijgen bij alle facetten die horen bij het opstarten van jouw bedrijf. Us consulting zal je tijdens deze dag ook kunnen helpen.
Waarmaakdag

In onze regio is de Waarmaakdag op 12 april a.s. De locatie is in Koog aan de Zaan, bij
Koog aan Zee (Lagendijk 1-3 1541 KA). Us consulting zal daar vanaf 10 uur voor starters klaar staan. Wil je ook komen? Schrijf je dan in via de site van de Waarmaakdag. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

De rol van Us consulting tijdens de waarmaakdag

Wij sluiten ons helemaal aan bij het profiel van Waarmakers vanuit de organisatie. De rol van de Waarmakers is alsvolgt omschreven op de site van de organisatie:

Waarmakers helpen mee omdat ze hun tijd en kennis graag een dag inzetten om zo andere mensen, ideeën, ondernemingen en plannen verder te helpen. Ze krijgen hier geen vergoeding voor.

We vinden het enorm inspirerend om starters te kunnen helpen op het gebied van online marketing. Denk dan aan:

  • hoe zet je een goede website neer en
  • hoe zorg je voor een goed social mediaplan
  • hulp bij het inzetten van social media

Kortom alle activiteiten om meer omzet te behalen via internet! Dus wil je met ons in gesprek zijn, schrijf je dan in of nodig een van je relaties uit om zich in te schrijven voor de Waarmaakdag op 12 april a.s.