Us consulting staat niet stil

Er zijn de laatste tijd vele mooie dingen gebeurd. Ik wil je even bijpraten…

Vorig jaar heb ik nagedacht over Us consulting 2.0. Ik ben eruit en voelt goed!

Us consulting blijft staan voor goede dienstverlening, dat staat boven kijf.

Waar gaan we onze focus op leggen?

Allereerst op het verbeteren van websites. Nog steeds met de bril die jullie van ons gewend zijn – usability in combinatie met statistieken – om zo meer omzet te halen uit de website. Daar komt het immers op neer.

Online marketing – samen met externe partijen help ik je graag met o.a. Google Adwords.
Us consulting blijft betrokken en kijkt mee in Google Analytics om zo de juiste campagne voor onze klanten te verzorgen.
Verhuizing Help, ik moet ook iets met social media!
Social media – We zijn van mening dat je Social media het beste zelf kunt doen. We kunnen je daarbij helpen met het op papier zetten van een social media strategie of het verzorgen van een training. Trainingen volgen kan in groepsverband, maar ook individuele begeleiding is mogelijk.

Help ik moet ook iets met social media
De losse site van Help ik moet ook iets met social media, de nieuwsbrief, Facebook, Twitter worden geïntegreerd in de communicatie van Us consulting. Dat geeft rust en overzicht voor de lezers (en mijzelf).

Vandaar dat de abonnees op de ‘Help ik moet’-nieuwsbrief vanaf heden deze nieuwsbrief ontvangen. De twee bestanden zijn samengevoegd – zo kan ik iedereen inspireren met interessante informatie & tips op internet en social media.

Header Goed eten Gezond leven

Sinds kort is er een nieuwe online passie bijgekomen. Iets heel anders!

Samen met collega Jenny Luten ben ik gestart met ‘Goed eten Gezond leven’. Onze passie voor gezond eten en leven willen we delen met velen. Op deze manier willen we Nederland een stukje gezonder en gelukkiger maken.

Op onze website vind je allerlei gezonde recepten, leuke uitstapjes, manieren om te bewegen en lekker in je vel te zitten. Kijk vooral op onze website & meld je aan voor onze gezonde nieuwsbrief.

Over twee weken zal ik weer een vertrouwde nieuwsbrief sturen voor hints en tips op gebied van usability, statistieken en social media.


Facebook training voor startersFacebook lessen

Wil je ook zakelijk met Facebook aan de slag? Staat een bedrijfspagina ook op jouw lijstje? Wil je dit in een veilige omgeving opstarten?  Doe dandinsdag a.s. mee met onze workshop van 9.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn €75 excl. BTW.

Aan het eind van deze ochtend heb je een zakelijke Facebook pagina en weet je hoe je likes kunt verzamelen. Meer informatie of inschrijven? Stuur mij dan even een e-mail.


Open Internet Café – Wie komt er op je website?

Op 13 mei verzorg ik om 9.30 uur een workshop over persoonlijkheidstypes. Kortom: Wie komt er op je website? Er is namelijk veel bekend over bezoekers en hun gedrag.

Naast het stuk kennis dat je op kunt doen, bieden we je de mogelijkheid kennis maken met andere ondernemers en verder praten over de kenmerken van jullie bezoekers.
Aanmelden kan via onze Facebook pagina. Er zijn geen kosten aan verbonden.