Geschreven door het Pauwerhuis over Us consulting…

pinme - link naar Pinterest account Vanessa BosHet Pauwerhuis heeft een leuk blog artikel geschreven, ter voorbereiding van mijn blogartikel op hun site. Erg leuk, zo’n band ontstaan via Twitter!

 

Telepathie en Pintervisie

Het is vrijdagmiddag en Alexandra en ik hebben onze wekelijkse vergadering om zaken goed op elkaar af te stemmen. Dat blijkt elke keer niet zo heel erg moeilijk te zijn, want vaak zitten we helemaal op dezelfde golflengte. Zo ook vandaag.

‘Ken jij Vanessa van Us Consulting ?’ vraag ik aan Alexandra. ‘Nee, maar ik kwam gisteren Ester tegen en zij had het ook al over Us Consulting, ze gaf ons de tip  contact met haar op te nemen in verband met pinterest,  dat vond ze helemaal bij ons passen. ‘Maar ik heb verteld dat jij al helemaal in die nieuwe social media trend gedoken bent en daar al leuke ideeën mee hebt… Hoezo, waar ken jij haar van dan? ’ vraagt Alexandra.

Dat van die leuke ideeën klopt helemaal, maar hoe wist Alexandra dat?

……Telepathie?

Ik ken Vanessa van Twitter. De dag daar voor, op hetzelfde moment dat Alexandra en Ester in gesprek zijn over Pinterest, zit ik achter mijn computer te twitteren:

Eeehhhh, tja, een gastblog over #socialmedia dus… ?! Misschien had ik wat specifieker moeten zijn, denk ik nog. Dan schiet het plannetje van gisteravond weer door mijn hoofd. #Pintervisie! Iets met Pinterest en intervisie. En we twitteren verder…

Wat briljant! Het plan in mijn hoofd was nog niet eens helemaal in vaste vormen gestold, maar ach. Go with the flow!

Ik vertel het plan dat ik heb bedacht aan Alexandra. Die is meteen enthousiast. ‘Nou dan is het inderdaad een goede tip om contact op te nemen met  Vanessa.’ zegt Alexandra. ‘Al gebeurd!’ zeg ik,’ Ze gaat ons volgende gastblog schrijven en het gaat over pinterest!’ En ik vertel haar over het telefoon gesprek van die morgen. Blijkbaar heeft het universum iets moois voor ons in petto, want Vanessa had ons zelf al gevonden…

Ik snap nog steeds niet hoe Alexandra mijn gedachten over pinterest & pintervisie kon lezen. Dat blijft een mysterie!

En nu rest de vraag:  Wat is #pintervisie dan? Wordt vervolgd…