Zakelijk facebook gebruiken

Facebook inzetten om je klanten bereiken, is een nieuw vakgebied. Wij organiseren webinars om jou deze kennis bij te brengen. Facebook lessenEn daarbij plezier en inspiratie te geven.

We gaan dan dieper in op de zakelijke mogelijkheden voor een Facebook Fanpage. Voor zowel voor de particuliere (b-t-c) als zakelijke markt (b-t-b). We organiseren regelmatig zo’n webinar waar je meer kunt leren over jouw mogelijkheden. We willen op deze pagina alvast een stuk kennis delen.

De presentatie op deze pagina geeft een eerste indruk van de inhoud. Het is natuurlijk wel een dynamische markt, dus de inhoud kan de volgende keer anders zijn.

Wil je het verhaal erbij horen? Doe dan mee met een webinar van 60 minuten voor slechts €35. Het is heel makkelijk thuis of op kantoor te volgen. Het enige dat nodig is, is een computer met internet verbinding. Kijk in onze webshop voor de volgende data. Ook hebben we mogelijkheden om dit een op een samen aan de pc op te pakken. Dan ben je in twee uur klaar met een optimale fanpage. Of mail ons voor jouw specifieke vraag.


Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt automatisch maandelijks Online Succes Verzekerd van ons.

 E-mailadres*   Voornaam   Achternaam

*verplicht veld
Uitschrijven kan altijd makkelijk via een link in de e-mail.

Delen via onderstaande social media knoppen waarderen wij enorm. Bedankt!