Online succes verzekerd: webinar Pinterest

Gisteravond heb ik het webinar – aan de slag met Pinterest – gegeven. Er was een mooi aantal deelnemers. Het aantal verzoeken voor deze opname was ook groot. Kortom: Pinterest is hot! Hierbij stuur ik je dan ook de link naar de opname. Dan kun je zien hoe je aan de slag kunt gaan met Pinterest. Het is een eerste aanzet om te gaan werken met Pinterest.

We hebben gekeken naar de mogelijkheden, hoe je je aankunt melden en drie voorbeelden hoe je business kunt genereren. Wegens omstandigheden had ik geen oppas en mijn dochter ging even dwars. Excuses hiervoor. Dat zal in het vervolg voorkomen worden.

Geniet van de opname via:

Opnamelink: http://www.anymeeting.com/usconsulting/EB50DF83834A
Wachtwoord: 29052012

Vervolgtrainingen.

Het webinar gisteren was een eerste aanzet. Wil je meer weten wat de mogelijkheden van Pinterest zijn voor business, dan kun je deelnemen aan de starterstraining op 5 juni of de vervolgsessie over Pinterest (24 juni of 10 juli). Deze trainingen bieden we nu met 15% korting aan.

De starterstraining duurt 8 weken (thuis via een webinar te volgen). Naast Pinterest komen de tools Facebook, LinkedIn, Twitter aan bod. Maar ook een strategische start, statistieken en de mogelijkheid om alles te plannen, sturen en zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Deze training kun je eenvoudig thuis achter de pc volgen. De training start dinsdag 5 juni 2012 om 20.00 uur. Mocht je een keer niet kunnen, dan krijg je net als nu een opname. We hebben ook een speciale omgeving voor vragen, de presentaties, opnames en meer.
Wil je meer weten over het programma, ga dan naar: onze webshop, of beantwoord deze mail. Gebruik de kortingscode Webinar voor 15% korting.

Nog geen Pinterestaccount?

Wil je meer met Pinterest gaan doen en heb je nog geen account, stuur mij dan even een mailtje. Ik zorg er dan voor dat je deel kunt gaan nemen. Als je een Twitter-account hebt, dan is het belangrijk om met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor Twitter door te geven. Dan gaan de koppelingen namelijk eenvoudiger.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingen en meer leuke social media berichten, foto’s, artikelen en zin en onzin volg ons dan op:
https://www.facebook.com/Helpikmoet of op
http://pinterest.com/vanessabos/helpikmoet/

Met sociale groet,

Vanessa Bos-Steijn

PS ook voor losse webinars uit de starterstraining geldt 15% kortingcode Webinar. Denk bijvoorbeeld aan het Pinterest webinar op 24 juni of 10 juli.