Online succes verzekerd: webinar Helpikmoetookmeertijd

Zoals je in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen gaan we een nadere samenwerking aan met Y-Catcher, Webshop Training en Frouin Designs. Vanuit deze samenwerking zijn we bezig met het ontwikkelen van een aantal nieuwe producten. Het vormgeven van deze producten is de aanleiding voor mij om het webinar van morgen te verplaatsen naar 11 april om 20.00 uur.

Helpikmoetookmeertijd

Het webinar staat volledig in het teken van tijd. Kosten social media nu veel tijd of kun je het ook zo inzetten dat je meer tijd krijgt? We hebben nu een webinar opgezet waarbij je meer tijd, energie en hogere omzet krijgt!
We kijken de 11e naar het veelgehoorde bezwaar: social media kosten mij (te) veel tijd!

Input genoeg om het om te buigen. Hoe kun je meer tijd winnen door social media in te zetten?
Denk er bijvoorbeeld aan dat anderen ook voor jou kunnen communiceren. Je hoeft het niet meer alleen te doen. In dit webinar leer je hoe je op verschillende manieren efficiënter kunt communiceren met je (potentiële) klanten. Zodat je meer kunt gaan omzetten!

Tevens kijken we naar de mogelijkheden van Facebook Timeline. We kijken naar de nieuwe mogelijkheden en wat Facebook voor jou kan betekenen.

Praktische informatie:

Datum Woensdag 11 april 2012
Tijd 20.00 – 21.00 uur
Locatie Thuis
Kosten Geen

Opgeven is handig voor jou en mij!

Ik wil graag iedereen vragen om zich aan te melden voor ons webinar – ook als je de vorige keer mee deed. Mocht je 11 april verhinderd zijn? Meld je dan ook aan. Je ontvangt dan na afloop een opname en de materialen.

Wil je ook meer tijd verdienen? Neem dan deel aan het gratis webinar en geef je vandaag nog op om je plek te verzekeren. Ga nu naar het inschrijfformulier.

Met sociale groet,

Vanessa Bos-Steijn
Us consulting
Help ik moet ook iets met social media